L’Ajuntament de Tortosa ha ampliat la zona de vianants del centre de la ciutat als carrers Enric Bayerri i Pescadors. La mesura, que ha entrat en vigor aquest cap de setmana i que ha suposat modificar la circulació  del trànsit rodat a la zona, és un preàmbul a la reordenació urbanística de la plaça de l’Ajuntament (oficialment plaça d’Espanya) el projecte executiu del qual ja és a mans del govern municipal. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en la compareixença prèvia a la celebració del ple, ha anunciat que el projecte el presentarà en breu. Actualment aquesta plaça, ocupada per una desproporcionada font circular, ja no permet el trànsit rodat.

El projecte suposarà la reurbanització a més de la plaça dels carrers doctor Vilà, la travessia de Santa Teresa, Lluís Millet, i els dos que ara es tanquen al trànsit. Aquestes vies seran d’un únic nivell, amb prioritat invertida per als vianants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.