La Unió Esportiva Remolins-Bítem està de dol per la mort en accident de trànsit del jove de 19 anys Mohamed Derkaoui, ex-jugador del club en diferents temporades. L’entitat esportiva ha traslladat el condol a la família del jove tortosí, de nacionalitat marroquina, com també ho ha fet l’Institut de l’Ebre, on cursava estudis, que ha qualificat d’“intolerable” l’accident de trànsit en què ha perdut la vida.

Mohamed Derkaoui va morir aquest dimecres a la nit atropellat per un turisme al punt quilomètric 2,5 de la carretera TP-301, a Tortosa, mentre circulava en bicicleta. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme va atropellar frontalment el ciclista, que va resultar mort.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del turisme per dos delictes contra la seguretat del trànsit: d’una banda per homicidi per imprudència greu i de l’altra per conduir sota els efectes de l’alcohol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.