Un ciclista ha mort aquest dimecres a la nit atropellat per un turisme al punt quilomètric 2,5 de la carretera TP-301, a Tortosa. A la zona del sinistre han acudit quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís a les 22.28 hores, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activatel suport psicològic.

Per causes que encara s’estan investigant, el turisme ha atropellat frontalment un ciclista, que ha resultat mort. Es tracta de M.D., de 19 anys, un home de nacionalitat marroquina i veí de Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor del turisme per dos delictes contra la seguretat del trànsit: d’una banda per homicidi per imprudència greu i de l’altra per conduir sota els efectes de l’alcohol.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.