L’Ajuntament de Tortosa i Airbnb inicien el programa Healthy Destinations Lab, la iniciativa per construir i promoure un turisme sostenible a Tortosa i les Terres de l’Ebre que beneficiï la comunitat local. El Lab comença amb un taller online amb l’objectiu de donar eines sobre el potencial de la tecnologia en la creació de destinacions sostenibles i ampliar el paper de les oportunitats locals, responsables i inclusives en el turisme, que està dirigit al públic general.

El taller, que ha hagut d’adaptar-se a la nova normalitat, tindrà lloc de manera digital aquest dijous 2 de juliol a les 18.00 hores. Durant la sessió, dirigida a agents turístics de la zona (tant d’allotjament com d’experiències), els participants podran aprendre sobre com treure més partit als seus negocis a través de les eines que ofereix Airbnb. A més, es parlarà del potencial del turisme sostenible i de les experiències a les Terres de l’Ebre en aquests moments, on s’espera un important augment de turisme domèstic. En properes sessions s’abordaran altres temàtiques, com l’accessibilitat, la sostenibilitat o l’hospitalitat.

L’Ajuntament de Tortosa i Airbnb van arribar a un acord el febrer passat per desenvolupar el programa Healthy Tourism, amb l’objectiu d’ajudar a obrir noves perspectives econòmiques per la comunitat i els governs locals. Seguint el Healthy Destinations Lab a Igualada, el programa de Tortosa comença amb aquest taller digital i continuarà els propers mesos amb altres activitats dissenyades per a amfitrions a la plataforma d’Airbnb, ciutadans, negocis i associacions locals, així com emprenedors i administracions públiques de la regió. Com a part d’aquesta iniciativa, Airbnb promocionarà Tortosa i Terres de l’Ebre com a destinació sostenible, tant per experiències com per allotjaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.