L’Ajuntament de Tortosa ha contractat 22 persones en situació d’atur per treballar en diferents departaments de l’Administració municipal durant un període de sis mesos. Es tracta de diversos plans d’ocupació finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als Barris. Les persones contractades treballaran el manteniment de la via pública, en acompanyament i suport de la gent gran, en acció socioeducativa amb la comunitat gitana, en dinamització turística i comercial al nucli antic, en foment de l’ús de les TIC, en mediació de la convivència i el civisme a les comunitats de veïns, i en projectes de dinamització juvenil intercultural al nucli antic Art Total.

Aquest dimecres al matí, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, han donat la benvinguda a l’ajuntament a les persones que desenvoluparan aquests plans d’ocupació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.