L’Ajuntament d’Ulldecona ha instal·lat dos desfibril·ladors als Valentins i al Barri Castell amb una inversió de 5.680 euros, subvencionada al 40% per la Diputació de Tarragona.

Els desfibril·ladors semiautomàtics (DEA) són dispositius d’alta tecnologia i fàcils d’utilitzar que, aplicats sobre el tòrax del pacient, analitzen el ritme cardíac de la persona i identifiquen si és susceptible de rebre desfibril·lació i, en aquest cas, marquen mitjançant missatges i indicacions sonores, el procediment a seguir. A banda de la instal·lació de l’aparell, posteriorment es farà també nous cursos de formació.

Els dos aparells se sumen als tres ja instal·lats al nucli d’Ulldecona els darrers anys. Un està situat al poliesportiu, i cobreix les necessitats de tot el complex lúdico-esportiu del carrer Vicent Aubà (pistes de tennis, piscina, pista de patinatge, pavelló vell i casal de joventut – Lúdik), l’altre al Camp Municipal d’Esports, que cobreix tant el camp de futbol com el pavelló poliesportiu i un tercer a l’Escola Ramón y Cajal que va ser instal·lat en col·laboració de la Penya Oriol Romeu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.