A partir d’avui, a les quatre de la tarda, tots els xiquets i xiquetes d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja podran tornar a jugar a les zones de joc del municipi, després que la Brigada Municipal haja netejat i desinfectat aquests espais.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “una vegada les autoritats sanitàries han aixecant la prohibició d’utilitzar-los, hem posat a punt els nostres parcs. De nou, volem agrair als menuts de casa la paciència i comprensió que han tingut durant aquest llarg temps durant el qual no han pogut accedir-hi”.

En concret, els operaris municipals han netejat i desinfectat els parcs del Garbí, Serramar i Sancho Panza a Alcanar Platja. A les Cases han actuat als parcs de la plaça del Barranc, Mercè Rodoreda i avinguda Marjal i també a l’skatepark; mentre que a Alcanar als parcs de les places de la Bassa, Lluís Companys i Països Catalans, al rocòdrom de la zona d’habitatges de Lo Blanc i a l’skatepark de la plaça del Mirador.

A primera hora del matí, la màquina escombradora ha escombrat i desinfectat el paviment de totes aquestes zones. Seguidament, un dels operaris ha estat l’encarregat de conduir un tanc amb un dipòsit ple d’aigua clorada, amb el percentatge que indiquen les autoritats, mentre que un altre ha netejat i desinfectat amb una màniga d’aigua les zones de jocs i tot el mobiliari urbà.

Ivette Fibla, regidora d’Obres i Serveis recorda que “els operaris de la Brigada seguiran netejant regularment totes les zones de joc mentre siga necessari”.

Per la seua banda, Jordi Bort, regidor de Governació, demana la coresponsabilitat a tots i a totes, “inclosos els pares i mares, ja que hem de garantir les mesures de seguretat i de distanciament per tal de poder acabar exitosament aquesta llarga i dura història que encara estem transitant”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.