Un incendi en un trasformador situat a l’encreuament del carrer Maestrat amb l’avinguda Constitució ha deixat aquest divendres sense subministrament elèctric durant uns 30 minuts aproximadament tot el nucli urbà d’Ulldecona. El foc ha estat sufocat per una dotació dels Bombers de la Generalitat però a primera hora de  la tarda diversos sectors del municipi continuaven encara sense electricitat mentre els tècnics de la companyia intentaven reparar els danys, segons que ha informat l’Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.