El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació, per un import de prop de 3 milions d’euros, de les obres de condicionament de dues carreteres entre Amposta i la Ràpita. En concret, s’ha impulsat la millora de dos trams, que sumen 2,7 quilòmetres, de la TV-3408 i la TV-3406, per afavorir la seguretat viària i la comoditat de la conducció. Es preveu que l’obra comenci la tardor vinent i tingui un termini d’execució de 12 mesos.

La principal actuació que es durà a terme consistirà en l’eixamplament de la calçada fins assolir una amplada de nou metres, amb una secció de 3,5 metres d’amplada cada carril de circulació i 1 metre cadascun dels vorals. De la TV-3408, s’actuarà en un tram de 2,2 quilòmetres de longitud, des de la sortida del nucli de la Ràpita fins a l’encreuament amb la TV-3406 i, des d’aquest punt, fins a l’encreuament amb l’N-340a, en una longitud de 500 metres. Aquesta obra inclourà altres treballs, com per exemple: el desviament de serveis afectats i moviments de terres, la millora del drenatge, l’adequació de la senyalització horitzontal i vertical, la instal·lació de noves barreres de seguretat i d’elements d’abalisament i mesures d’integració en l’entorn.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.