MónNatura Delta de l’Ebre, equipament gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, reobrirà de nou les seves portes el 17 de juliol per rebre els visitants interessats en conèixer el patrimoni natural i cultural d’aquest espai deltaic

Una reobertura que es farà prenent totes les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. Així, totes les activitats seran a l’aire lliure, també es reduirà l’aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s’han instal·lat mampares de separació en tots els llocs necessaris dels espais interiors. També es prendrà la temperatura a tot el personal i els visitants, serà obligatori l’ús de mascaretes, hi haurà dispensadors de gel, i s’ha previst incrementar la freqüència de neteja de tots els espais.

Aquestes mesures s’han pres seguint les indicacions dels experts i les autoritats competents, implementant els corresponents protocols i assegurant que, d’aquesta manera, el més important segueixi sent gaudir de l’experiència de visitar els equipaments que la Fundació Catalunya La Pedrera té arreu del territori.

L’observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites a MónNatura Delta de l’Ebre, amb especial atenció per al públic familiar. I amb la reobertura s’hi afegeixen algunes novetats per a fer del Delta un espai encara més màgic.

Hi haurà música en directe a la Tancada, de la mà d’un artista local, que ens farà sentir i gaudir del paisatge, la bassa, el mar i l’entorn del Delta mentre observem els flamencs i les aus de les antigues Salines de Sant Antoni. També s’han preparat visites teatralitzades per descobrir la vida tradicional d’aquest indret i poder observar la posta de sol des del Mirador 360 º, a tocar de la Llacuna de la Tancada, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià. La visita inclourà un tastet de plats i productes gastronòmics típics del delta.

Per a públic familiar s’han programat diverses activitats lúdiques per conèixer les aus, el paisatge, els animals i les tradicions d’aquest entorn únic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.