La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol ha aprovat traslladar als comitès de competició i de disciplina esportiva la proposta de prescripció de les sancions lleus pendents de compliment, per als federats i federades tant de futbol com de futbol sala. L’acord, adoptat en la reunió corresponent al mes de juny, celebrada ahir dijous per via telemàtica, planteja donar per complertes totes les sancions de suspensió de 4 partits o menys, o inhabilitacions de fins a 1 mes.

La mesura preveu la prescripció de les sancions imposades de forma prèvia a la declaració de l’estat d’alarma, a causa de la Covid-19. Tanmateix, engloba els afiliats i afiliades que no haguessin començat a complir sanció, així com també aquells i aquelles que, en el moment de l’aturada de la competició, es trobessin complint-la.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.