L’Ajuntament de l’Ampolla, de forma coordinada amb la Comissió de Festes i de Bous i amb totes les entitats participants, davant la situació provocada per la Covid-19, ha suspès les Festes del Carme 2020, que s’havien de celebrar del 15 al 19 de juliol.

Aquesta decisió també ha estat consensuada amb la resta d’ajuntaments del Delta de l’Ebre, que han acordat conjuntament suspendre els actes festius de les poblacions. Des dels diferents consistoris s’és conscient que tot i que en poques setmanes s’entrarà a la “nova normalitat”, no es podrà garantir el compliment de les mesures establertes per dur a terme festes d’aquestes dimensions, sense risc de contagi ni de contacte social.

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla s’ha valorat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional com la que estem vivint, la millor opció és suspendre els actes festius.

L’Ajuntament de l’Ampolla continua treballant per programar una agenda alternativa per als ciutadans, les ciutadanes, visitants i turistes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.