L’Hospital Comarcal d’Amposta recupera l’activitat quirúrgica les 24 hores del dia en les especialitats de cirurgia, traumatologia i ginecologia amb la implantació de la fase 3 de desescalament a les Terres de l’Ebre. Fins aquests moments, l’activitat s’havia unificat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i era un dels últims aspectes pendents per completar el retorn a la situació anterior a la pandèmia. Així ho ha anunciat la directora del Departament de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, qui també ha reiterat que l’atenció continuada al territori se seguirà prestant de forma concentrada en alguns CAP després de les reclamacions d’ajuntaments com el de la Sénia, que reclamen disposar d’aquest servei al municipi per la distància.

Segons Lleixà, aquesta organització permet garantir la seguretat dels professionals i dels usuaris amb circuits diferenciats per a pacients afectats per la Covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.