Aquest estiu, a causa de les mesures i restriccions sanitàries i de seguretat, malauradament no hi haurà servei de dutxa ni WC a les platges del terme municipal d’Alcanar. Aquestes restriccions i obligacions, dictades pel Govern Espanyol, fan que siga extremadament difícil garantir la seua neteja i desinfecció després de cada ús, i en totes les franges horàries.

Hem de fer aquest esforç col·lectiu per garantir el benestar i la salut de tothom. Agraïm la comprensió, col·laboració i corresponsabilitat dels veïns i veïnes i dels usuaris en general per fer que aquesta situació complexa es puga gestionar de la millor manera possible“, diuen des de l’ajuntament canareu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.