El radar dels Mossos d’Esquadra va enxampar aquest dimecres a Camarles (Baix Ebre) un cotxe, conduït per un veí de la població de 21 anys, circulant a 191 km/h en un tram limitat a 90 de la carretera T-340. Els fets van tenir lloc poc abans d’un quart de dues del migdia al punt quilomètric 3 de la carretera, que uneix la N-340 a l’alçada del nucli de Lligallo del Gànguil amb Deltebre, quan un control de velocitat policial va detectar un vehicle d’alta gamma superant en més de 100 km/h la velocitat permesa. Els Mossos no van aturar inicialment el vehicle després de la infracció i el conductor va ser finalment identificat per la Policia Local de Camarles. Se li han obert diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Segons ha recordat el cos policial, les penes per aquest tipus de delicte són de tres a sis mesos de presó o d’una sanció de sis a dotze mesos de treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En qualsevol dels casos, la privació del dret a conduir vehicles a motor per temps va d’un a quatre anys.

Autor: