La policia local d’Amposta, va rescatar ahir a la tarda, una tortuga d’orelles vermelles o més coneguda com tortuga Florida (Trachemys scripta elegans), la qual es trobava al mig de la carretera del polígon l’Oriola d’Amposta. Des del cos policial han volgut recordar que la tortuga d’orelles vermelles és una espècie invasora, i recomanen que si algú disposa de tortugues d’esta espècie i no pot seguir fent-se càrrec d’elles s’han de portar al centre de Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM). L’animal va ser entregat als Agents Rurals de Catalunya on se’n va fer càrrec de l’animal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.