L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha confirmat aquest divendres en una compareixença informativa la suspensió de la Festa del Renaixement, que s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol.

La celebració del 25 aniversari de la Festa del Renaixement passarà a 2021, coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana que ostentarà la ciutat,. No obstant això, al llarg de l’estiu es programaran espectacles i concerts de format reduit amb l’objectiu de donar suport a les entitats culturals i dinamitzar el comerç i el turisme de la ciutat.

Pel que fa a les Festes de la Cinta 2020, que es celebren a principis de setembre, ha quedat suspès l’acte de proclamació de les pubilles. L’alcaldessa ha explicat que s’ha acordat que les entitats que ho vulguin, podran tenir el doble de pubilles i pubilletes l’any que ve.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.