L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha alliberat aquest dimarts al mar un total de 200 exemplars juvenils de corbina d’uns 12 grams de pes de mitjana, procedents de les instal·lacions de la Ràpita. Segons ha explicat l’IRTA, aquests exemplars han format part d’una recerca que volia estudiar la inclusió de noves fonts de proteïna i greixos als pinsos per a l’aqüicultura (insectes, microalgues i subproductes derivats de la indústria de la tonyina).

La corbina o corball, és una espècie present en aigües atlàntiques i mediterrànies i aquest alliberament és una acció que s’inclou dins de les mesures que la Direcció General de Pesca del Departament d’Agricultura realitza per a la gestió, conservació i recuperació del sector de la pesca i del marisc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.