El passat 22 de febrer Deltebre va acollir la segona edició del torneig ‘Petits Herois’ en categoria Benjamí Futbol 7. El torneig, organitzat pel director esportiu dels Avatars Academy, Aleix Franch, tenia com a objectiu recaptar fons per ajudar en la lluita contra el càncer infantil que es destinarien a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi van participar 16 equips i entre ells: el Valencia CF, Villarreal CF, Levante UD, CD Castellon, Cornellà i el Gimnàstic de Manresa.

La crisi del coronavirus havia paralitzat les gestions, però l’organització ha anunciat que ja han pogut entregar la quantia que van recollir durant el torneig: 3965 euros. Una xifra que duplica la quantitat de la primera edició en que es van recollir 1.342 euros.

Des dels Avatars Academy agraeixen “a tots els nostres col·laboradors, empreses i totes les persones que ho han fet possible. Per a nosaltres es una gran xifra que ens motiva a seguir preparant la III Edició amb moltes ganes per seguir ajudant a tots aquests xiquets/es que son autèntics herois. A l’espera de saber com quedara tot després de la pandemia, tant aviat com es pugui ens posarem a treballar amb la III edició d’aquest gran i especial torneig de futbol”.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.