El futur tècnic del CF Masdenverge a quarta catalana està assegurat amb la renovació del tècnic ampostí Cristian Torta, que després d’incorporar-se a l’equip del Montsià a principis del mes de febrer la temporada passada tan sols va perdre un partit, el darrer abans de l’aturada al camp del Pinell de Brai per un mínim 3 a 2, una derrota que minvava les opcions de donar caça als conjunts capdavanters de la categoria. El tècnic després d’haver-se quedat a les portes de l’ascens a tercera catalana amb l’Amposta B (quedant tercer classificat de quarta catalana) i havent quedat campió de tercera catalana amb el Jesús i Maria (tot i que no podia ascendir per complir el segon any de sanció federativa), va recalar al conjunt del Montsià després d’un període d’inactivitat.

Des de l’arribada al club del Pou Nou, l’equip havia agafat una regularitat que tot i això els mantenia lluny de les places que podien donar opció a l’ascens de categoria aquesta temporada, separats a onze punts del líder Gandesa B, a nou del Pinell i a vuit del Benissanet i Alcanar que podien tenir opcions de muntar a tercera territorial.

Cristian destaca el bon ambient i té confiança amb la plantilla de cara al nou exercici que tot i encara no saber quan arrancarà, encara amb molta il·lusió “tot i que em vaig trobar a un equip que crec que no estava on li tocava pel nivell que hi havia, em vaig trobar molt a gust durant les sis setmanes que vaig poder treballar amb ells i no m’ho he pensat gens a l’hora de renovar“. “Aquest sistema em va anar prou bé a nivell de conèixer als jugadors i veure quin futbol podíem practicar i sumat al tracte que he tingut i les expectatives que veig, m’ha fet decidir de renovar” ens assegurava l’entrenador.

De cara a l’imminent inici de temporada Torta ens comentava a la redacció d’Ebredigital que “tinc moltes ganes de poder iniciar els entrenaments i sóc optimista de fer una gran campanya la temporada vinent. Aquesta mateixa setmana hem començat a planificar el tema de la plantilla que tot i ser complicat en l’àmbit de que no cobra cap jugador, ho afrontem amb les màximes ganes de fer un equip competitiu amb jugadors que no es troben còmodes al seu actual equip, preferiblement de la zona per aquest hàndicap, però a hores d’ara ja tenim confirmades dues incorporacions que vindran a reforçar la qualitat del grup“. El tècnic ampostí ens assegurava que “intentarem tindre un jugador més per línia que ens doni el plus que necessitem per a ser un equip més homogeni“.

Al mateix temps Torta ens comentava que “respecte a la decisió de donar la temporada per acabada, després del darrer partit on vam encaixar la primera derrota d’ençà que em vaig fer càrrec de l’equip al camp del Pinell i haver-nos acomiadat pràcticament de totes les opcions que ens quedaven per optar a l’ascens, ens és indiferent la veritat“. L’entrenador ens comentava “que hem de mirar cap endavant i tindre la mirada posada quan podrem iniciar la pretemporada. Som optimistes però a la vegada cautelosos perquè no sabem com estaran els jugadors després de més de tres mesos que no hauran entrenat en grup. Tot i això mirem el futur amb les màximes ganes de fer una bona temporada i estar lluitant entre els candidats a l’ascens“. Cristian Torta ens afegia que “va ser una llàstima no poder acabar la temporada, sobretot pels equips que estaven implicats en jugar-se la lliga i on nosaltres haguéssim tingut molt a dir tenint en compte que teníem que rebre al Gandesa B i Benissanet al nostre camp i teníem que desplaçar-nos a Alcanar. No obstant això, el primer és la salut de les persones i ara mateix és hora de mirar endavant“. “El més important és que tinguéssem plena seguretat per treballar amb tranquil·litat i en totes les condicions de salut possibles i a partir de què ens donen el beneplàcit d’iniciar la temporada nosaltres tenim clar que intentarem competir al màxim nivell possible” sentenciava.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.