Pocs són els equips que a hores d’ara resten sense el futur assegurat a les banquetes de cara a la temporada vinent. L’Olímpic ME ha confiat en la renovació de l’staff tècnic encapçalat per Jordi Roca amb Joan Miquel Vilaplana fent de segon, en el que representarà la tercera temporada al capdavant del conjunt riberenc.

Els homes de Roca van veure frustrades les opcions d’optar a l’ascens o la promoció amb motiu de la pandèmia del Coronavirus. El conjunt de la capital de la Ribera d’Ebre acumulava onze victòries en les darreres dotze jornades, en les quals tan sols van perdre un partit a l’Ametlla de Mar a darrera hora (3-2). Lluny quedava l’inici dubitatiu que van protagonitzar els jugadors morencs on fins a la setena jornada de lliga no es van trobar còmodes i amb una regularitat manifesta, després d’encaixar tres derrotes, cedir dos empats i només sumar dues victòries que els deixava en una zona intermèdia a la taula classificatòria. De mica en mica va trobar la tecla a tocar l’entrenador tortosí que va deixar l’equip situat en tercera posició amb 50 punts, distanciat a tan sols quatre del líder Remolins-Bítem i a un sol punt de la plaça que donava lloc a disputar la promoció d’ascens a final de temporada que l’ocupava l’Aldeana.

A falta de la decisió que la Federació Catalana de Futbol prendrà dimecres vinent, que podria suposar un hipotètic ascens del conjunt morenc a segona catalana en cas de formar dos grups de la categoria en l’àmbit provincial (és una hipòtesi que estan barallant els directius de l’estament federatiu) o la creació de dos grups de 1a catalana que els podria arrossegar cap amunt, els olímpics estan treballant ja de cara a la temporada vinent on els tècnics ja s’han ficat en contacte amb la plantilla i on miraran d’assegurar-se la presència dels dos màxims referents ofensius com són Imanol (28) i Soufiane (20), ja que entre els dos havien marcat més de la meitat dels gols que havia aconseguit el conjunt blanc-i-blau aquesta temporada on fins a l’aturada sobtada eren el segon equip màxim realitzador de la categoria, a 3 gols només del Batea (75).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.