La delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes informa a tots els seus mutualistes dels següents aspectes de la seva cobertura:

  • En tots aquells casos en què els nostres mutualistes hagin de ser sotmesos a una intervenció quirúrgica, per una lesió ocorreguda per la pràctica del futbol i/o futbol sala en els termes que es contemplen en el nostre Reglament de Prestacions, i que per part de l’hospital en el qual s’hagi de dur a terme l’operació es requereixi la realització del test PCR per a la detecció del Coronavirus com a prova obligatòria del preoperatori, el cost d’aquest test quedarà inclòs dins de la cobertura de la Mutualitat, sense que el nostre mutualista hagi de satisfer cap import per la seva realització.
  • Les noves lesions que es puguin produir durant els entrenaments, individuals o col·lectius, ocorregudes durant les fases successives del procés de desescalada, seran així mateix cobertes per la Mutualitat, sempre que els entrenaments es desenvolupin d’acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries i aquelles que els clubs hagin formulat als futbolistes per a la seva realització.

La Mutualitat continua treballant per oferir als nostres mutualistes el millor servei i la cobertura més àmplia possible.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.