La Comissió de Festes dels Reguers (Tortosa) ha comunicat aquest divendres que a causa de la situació extraordinària que viu la societat davant la pandèmia global de la covid-19, ha pres “la difícil decisió” de suspendre les Festes Majors 2020. L’Associació SOM Reguers ha explicat en un comunicat fet públic que “després de diverses eunions on no hi han faltat la il·lusió i les ganes, no hem pogut trobar la fórmula que ens permetés celebrar-les, tot i l’esforç, la situació actual en la qual vivim ens ha obligat a fer un pas a un costat i mirar el millor per a tots”. No obstant això, deixen “una porta oberta” a la possibilitat de realitzar algun acte festiu “quan aquesta situació ens ho permeti i així treure el cuquet que tenim tots”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.