Poc ha tardat la junta directiva del Móra la Nova a trobar un relleu a la banqueta, després que Nando Garcia els comuniqués a finals de la setmana passada que tenia pensat no continuar dirigint al conjunt riberenc la temporada vinent, després d’haver debutat a la categoria fa dues temporades i l’exercici passat, fins al moment de l’aturada a causa del Coronavirus, quan el conjunt riberenc tenia garantida la permanència quan es trobava en novena posició (en una zona intermèdia a la taula classificatòria) amb 32 punts després d’haver sumat 9 victòries, 5 empats i encaixar vuit derrotes en vint-i-dues jornades de lliga disputades.

Un vell conegut de la parròquia morenca, Ambròs Segura, ha estat l’escollit per fer-se càrrec de l’equip de cara a l’exercici 2020-2021. Tornarà a dirigir l’equip després d’haver-lo entrenat durant dos anys les temporades 2012-2013 i la 2013-2014. El tècnic moranovenc després de sortir de l’equip del poble, ha comptat amb dilatada experiència en el món del futbol com a preparador físic a la Pobla de Mafumet a 2a B o el Reddis a segona catalana com a tècnic.
Serà un repte per a l’entrenador però que agafa “amb molta confiança de fer una gran temporada“. “Tot i que encara és una incògnita de com quedarà composta la lliga, però nosaltres ens centrem a fer una bona plantilla que pugui competir de tu a tu contra tots els equips“, argumentava el tècnic.

Respecte a la plantilla és evident que existiran canvis, tot i que encara no es poden fer públiques, ja que s’estan treballant respecte al capítol d’altes i baixes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.