Ahir a la nit, a les 23:30 hores, es tancava l’acord entre la junta directiva i Guillermo Camarero per convertir-se en nou tècnic del CD Tortosa de cara a la temporada vinent.

Aquest dimecres es coneixia que Germán Inglés deixava de ser el tècnic del primer equip roig-i-blanc i marxava a l’Ascó, una decisió que accelerava les gestions per trobar el substitut per fer-se càrrec de la plantilla de cara a l’exercici 2020-2021 i començar a planificar la plantilla tot i no haver-se manifestat encara la Federació Catalana sobre quin serà el futur immediat i si hi haurà ascensos a categories superiors o quan podrà iniciar-se la temporada. Diverses propostes tenien els directius del Tortosa sobre la taula, però finalment s’ha cristal·litzat amb la de Camarero que ahir mateix va comunicar al club de la capital de la Terra Alta que no continuaria la temporada vinent, tot i acabar assolint l’ascens a primera catalana com tot sembla indicar, a falta de confirmació oficial de l’estament federatiu.

Guillermo Camarero reconeixia en declaracions a aquest mitjà que “ha estat un sentiment agredolç, en primer lloc perquè ha estat una decisió complicada perquè a Gandesa hem treballat molt a gust i hem fet una gran temporada i hem assolit un objectiu que ni tan sols teníem al cap. Hem acabat la lliga el més amunt possible quan tot va finalitzar, una situació que no ens esperàvem i la veritat que ha estat un any genial“. Camarero afegia que “Haver de decidir-me, ha estat un sentiment contadictori“.

D’altra banda el tècnic reconeixia que “Està clar que el Tortosa és un club capdavanter en l’àmbit històric i crec que està en un molt bon moment en l’àmbit institucional“. L’entrenador tortosí argumentava que “M’agarra en experiència en un moment òptim aquesta proposta per a treballar conjuntament amb ells“. De cara al futur immediat és molt optimista “Tenim l’objectiu d’armar un bon conjunt que assumeixi els objectius que tothom els tenim clars, que crec que no són altres que portar al Tortosa el més amunt possible i retornar-lo a les categories que crec que li pertoquen“. “És aviat per tal com s’han produït les coses, però tinc clar quina plantilla vull. Hem parlat i hem perfilat quina plantilla hem de tindre i coincidim bastant. Hi haurà baixes, és evident, però el que tenim clar és que confiem en gran part del grup que hi havia. Hi ha jugadors que a mi m’agraden molt i esperem reforçar-lo amb els punts que jo crec que s’ha de reforçar l’equip. Tinc bastant clar els punts dèbils de l’equip i que mirarem de reforçar-los en la mesura del que es pugui“, declarava el nou entrenador del CD Tortosa.

D’altra banda el CF Gandesa ha emès un comunicat oficial aquest matí, on destaca que ha estat una decisió personal del tècnic la de no continuar a l’equip de cara a la temporada vinent:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.