Els Bombers de la Generalitat han protagonitzat aquest dijous al migdia un curiós rescat a Masdenverge. Una cabra mascle d’uns 45 quilos de pes ha caigut a l’interior de d’una sénia de 20 metres de fondària i amb tres metres d’aigua, ubicada a la partida de les Collades, al terme municipal de Masdenverge. El propietari de l’animal ha donat l’avís als bombers que s’hi han desplaçat amb una dotació. Un bomber ha baixat a l’interior de la Sénia i ha assegurat amb una corda l’animal per la cornamenta i la part ventral. D’aquesta manera l’han pujat i sa i estalvi l’han retornat al propietari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.