Txarango ha anunciat la cancel·lació de la gira de comiat ‘El gran circ’ que incloia dos concerts, els dies 28 i 29 d’agost, a Amposta, amb totes les entrades exhaurides. El grup ha afirmat que la crisi de la covid-19 “ha fet saltar pels aires tots” els seus plans. Txarango afirma que ‘El gran circ’ és “una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps”. Tot i això, assegura que estan “totalment compromesos en programar nous concerts per acollir a totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts“. A més anuncien nova data per al seu quart disc, el 19 de juny.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.