Des del dimecres passat s’ha iniciat la primera de les obres previstes anomenades Financerament Sostenibles fruit del superàvit de l’any 2018 de l’ajuntament de Roquetes. Es tracta de la pavimentació i asfaltat del tram inicial del Camí de Pandorga. Les obres consisteixen en petites modificacions de les corbes més perilloses del camí per facilitar la visibilitat i circulació de vehicles, aplicació d’aglomerat asfàltic en uns 900 metres de recorregut i formigonat de dos trams per reforçar-ne la seva estabilitat. L’obra pressupostada en 66.000 € és la segona fase de la millora d’un camí dels més transitats del municipi.

El camí ha quedat tallat a la circulació i es donarà pas als veïns afectats mentre durin les obres. En les setmanes vinents aniran iniciant altres obres com la Pèrgola del Patí dels Til·lers a l’edifici de l’antic noviciat, la pavimentació i construcció de rampes al Camí del Mig entre d’altres. Des del consistori demanen que es respecten les distàncies de seguretat amb els operaris de les obres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.