Agents de Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tortosa, amb la col·laboració del vigilant d’un vedat de caça, han lliurat un lot d’aliments de primera necessitat a una família vulnerable que viu en una casa aïllada del terme municipal de Godall, i han posat en coneixement dels Serveis Socials aquest cas.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement, a través del vigilant del vedat, que en una zona aïllada del municipi de Godall, residia una família en estat de necessitat. Els membres de la família, integrada per un matrimoni i un fill, només disposaven d’una bicicleta per desplaçar-se i no la podien utilitzar perquè es trobava avariada, la qual cosa els impedia desplaçar-se fins la seu de Creu Roja de Santa Bàrbara per proveir-se dels lots d’aliments que facilita l’entitat.

El passat 2 de maig el guarda rural del vedat de caça i agents de Seprona es van desplaçar en vehicles tot terreny fins a la zona del terme municipal de Godall on s’ubica l’habitatge de la família i, després de mantenir-hi una conversa, van constatar l’estat de necessitat que patia. Posteriorment, a títol personal, el guarda de caça i els agents van fer una compra d’aliments de primera necessitat i productes d’higiene en un supermercat de Tortosa, els hi van portar i també van reparar la bicicleta.

Després cobrir aquesta primera necessitat, els agents van comunicar els cas a l’Ajuntament de Godall i els Serveis Socials del Consell Comarcal del Montsià se n’han fet càrrec.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.