L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta recuperarà a partir d’aquest dijous, 7 de maig, l’activitat de traumatologia urgent, que fins ara es realitzava a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre arran de les mesures definides al Pla de Contingència de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre per la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta és una de les primeres accions de la desescalada en els serveis hospitalaris de la Regió Sanitària i que en els pròxims dies es concretaran.

La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha agraït la col·laboració dels professionals en tot aquest període així com la comprensió de la ciutadania, ja que  “totes les mesures que s’han pres en el seu moment han estat per garantir la qualitat assistencial així com la seguretat tant de pacients com de professionals”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.