L’Ajuntament de Benifallet va informar ahir als propietaris dels bars i restaurants del municpi que ha ajornat el cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública per tal d’afavorir la reobertura dels seus establiments. Es tracta d’un cobrament que estava previst en el calendari fiscal d’enguany, però que es posposarà fins que es recuperi la normalitat per tal de donar suport a un col·lectiu molt afectat per la crisi del Covid-19 i important en el teixit econòmic del municipi.

A més, durant la reunió mantinguda ahir, a la qual va assistir l’alcaldessa, Mercè Pedret, i el regidor Antonio Llésera, es va comunicar als propietaris de bars i restaurants que l’Ajuntament col·laborarà perquè puguin ampliar l’ocupació de la via pública, sempre que no s’interfereixi en la circulació, pequè puguin oferir amb seguretat i millors garanties el seu servei un cop es faci efectiva la reobertura. En aquest sentit, s’escoltaran les diferents propostes de cadascun dels propietaris.

Cal recordar que l’Ajuntament tampoc no ha cobrat el rebut de la brossa a aquests negocis des que se’n va decretar el tancament, de la mateixa manera que va suspendre el cobrament dels rebuts de la llar d’infants i va decretar posposar el combrament d’impostos i taxes generals.

Recollida de la brossa porta a porta

Durant la reunió, a la qual hi van assistir els propietaris de les cases rurals, es va informar de la posada en marxa del servei de recollida de la brossa porta a porta a tot el poble que va entrar en vigor aquest dilluns i que ja s’estava fent a la part alta. En el cas de les cases rurals i dels veïns i veïnes que viuen en zones disseminades o que viuen fora del municipi, es col·locarà una illa de contenidors a la rotonda sud per tal que hi puguin depositar la brossa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.