L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat ha prorrogat la licitació de la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la direcció d’obra del nou Consultori Local de Jesús. El termini per presentar ofertes finalitza ara el 27 de maig, moment a partir del qual s’iniciaran els tràmits d’adjudicació.

La redacció del projecte d’aquest equipament compta amb un pressupost de 149.332,81 euros, sense IVA i, un cop adjudicat i formalitzat el contracte, aquest s’haurà de lliurar en un termini de 7 mesos.

El nou equipament, que es construirà en un solar cedit per l’Ajuntament al CatSalut al sud de l’avinguda Maria Rosa Moles, permetrà disposar d’espais assistencials més adequats per a l’atenció sanitària i millorar l’accessibilitat per a persones amb alguna discapacitat.

El nou consultori tindrà dos sales de consulta de medicina de família i una de pediatria; tres sales de consultes d’infermeria (una d’elles específica per a l’atenció pediàtrica), una sala de consulta polivalent i extraccions, una sala de tractaments d’emergència i observació i una aula de grups i educació sanitària. Un cop realitzada la redacció del projecte, el CatSalut licitarà les obres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.