El govern municipal de l’Ajuntament de Deltebre comença a treballar amb l’aplicació del Pla de Reactivació Socioeconòmica, que es va aprovar en el plenari del darrer dimecres. En aquest sentit, aquest dilluns s’ha anunciat que l’Ajuntament de Deltebre assumirà el cost econòmic de les terrasses dels bars i restaurants del municipi que així ho sol·licitin, com també facilitarà l’ampliació de les terrasses per ajudar a la dinamització del sector.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “en un context com l’actual, des del govern municipal som conscients que hem d’estar al costat dels sectors econòmics i facilitar les eines per tal que es pugui reactivar l’economia al nostre municipi després de l’aturada de la COVID19, per aquest motiu aquest any assumirem el cost econòmic de les terrasses dels bars i restaurants que així ho sol·licitin”. A hores d’ara, des de l’ajuntament s’està treballant amb els tràmits i informarà de com s’ha de procedir a aquesta sol·licitud.

A banda d’assumir el cost econòmic de les terrasses, Soler també ha detallat que “ens estem posant en contacte amb els establiments que disposen de terrassa per analitzar la viabilitat de la seva ampliació”. La reobertura dels bars i restaurants està prevista a partir del proper 11 de maig, atenent a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions sanitàries de l’estat espanyol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.