L’Ajuntament de Roquetes col·laborarà amb els bars i restaurants de la localitat possibilitant l’ampliació de les seves terrasses de manera gratuïta, amb l’objectiu que aquestes siguin més grans i tinguin una major capacitat de gent pel fet que, en les primeres fases de reobertura es compleixi amb les mesures de distanciament establert.

Per això, l’ajuntament contactarà en els propers dies amb diversos establiments i comerços per veure les intencions de cadascú i les possibilitats existents, però s’estarà pendent de les publicacions que es publiquen en el BOE sober aquest tema per acabar d’ultimar tots els detalls i les possibilitats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.