Des d’ahir la tarda s’han intensificat els controls tenint en compte que anem de cara al pont de l’1 de maig. Hi ha controls de la policia local de Roquetes, Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya i Agents Rurals per tal de contenir l’accès a les segones residències tenint en compte l’estat d’alarma i que encara estem en un confinament estricte.

Per evitar aquests desplaçaments innecessaris al Massís dels Ports s’han intensificat aquests controls, demanant responsabilitat a tothom durant el cap de setmana llarg.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.