La Generalitat Valenciana ha tret ja a licitació la contractació de l’obra de construcció d’una passarel·la de vianants sobre el riu Sénia, entre Sant Rafel i el Barri Castell, per un import de 344.913 euros més IVA.

La nova infraestructura havia estat demanada des de fa anys per part dels Ajuntaments de San Rafael del Riu i d’Ulldecona amb l’objectiu de garantir la seguretat viària en un tram molt utilitzat pels veïns de totes dues localitats i amb molt de trànsit tant de vehicles com de camions, segons que ha explicat l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, que confia que les obres puguin iniciar-se ben aviat.

L’obra servirà per construir un itinerari per a vianants i ciclistes, d’uns 170 metres de longitud entre la plaça de Joan Carles I (Sant Rafael) i el Barri Castell (Ulldecona), format per dos trams: un primer tram format per una passarel·la annexa al pont actual sobre el riu Sénia i un segon tram que doni continuïtat a la citada passarel·la fins al nucli urbà de Sant Rafael del Riu.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.