Aquest dissabte 25 d’abril s’ha fet públic aquest comunicat de la Federació Catalana d’Handbol, que anuncia que “dona per finalitzades” totes les competicions de pista i platja que depenen de la FCH. De la mateixa manera que ja va avançar la Federació Espanyola, no hi haurà descensos però sí ascensos.

COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’HANDBOL

A la darrera Junta Directiva de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), celebrada per videoconferència, s’han pres els següents acords:

  • Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de FCH, en les modalitats d’Handbol Pista i Handbol Platja, atenent a la recomanació emesa per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.
  • El principi bàsic que aplicarà la FCH per definir com s’acaba la temporada actual i com es planteja la temporada 2020/2021 és que hi hagi ascensos però no descensos.
  • En breu es comunicaran als clubs les propostes de la FCH per cada una de les diferents competicions, amb el fi de consensuar les propostes.

Atentament,
Jaume Fort Mauri President
Sant Joan Despí, 25 d’abril de 2020

Font: Cathandbol

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.