Els serveis tècnics del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) han començat aquest divendres el segon tractament contra les larves de mosquit en espais naturals del delta de l’Ebre, uns treballs que s’allargaran fins diumenge. En total es tractaran unes 700 hectàrees.

El president del COPATE, Joan Alginet, ha explicat que “l’impacte del temporal Glòria i les últimes pluges han fet que hi haja moltes hectàrees amb aigua embassada al Delta, per la qual cosa aquesta campanya haurem de multiplicar els esforços per controlar la població de mosquit”.

El COPATE va iniciar la campanya de control de la població de mosquit a principi de març, una campanya que s’allargarà fins al 31 d’octubre. Enguany, s’incrementarà la superfície d’espais naturals que es controlaran i s’arribarà fins a les 4.000 hectàrees en espais naturals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.