El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, presideix des d’aquest dijous el consell d’administració de Salut Terres de l’Ebre, l’empresa pública que gestionarà l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Dimarts, el govern de la Generalitat va designar els membres que formen part d’aquest consell d’administració d’acord amb el que disposa els estatuts d’aquesta nova empresa pública aprovats el 23 de desembre de 2019.

A més de Comella, el consell d’administració, que s’ha constituït aquest dijous via telemàtica, està integrat per Ivan Plana, com a vicepresident i Mar Lleixà, Mercè Salvat, Gemma Carim, Xavier Rodríguez i Romà Vilanova, com a vocals.

Nascut a Lleida l’any 1972, Comella és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i MBA per ESADE. Des de 2018 és director del Servei Català de la Salut i anteriorment havia ocupat el càrrec de secretari general del Departament de Justícia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.