La Policia Local Ulldecona ha rescatat aquest dilluns un exemplar de Gran Dduc (bubo bubo), una espècie de mussol protegida, que havia caigut a terra ferit. L’avís l’ha donat una veïna que l’ha vist en una zona propera a la carretera de Godall. La Policia Local ha avisat els Agents Rurals que s’han fet càrrec de l’animal després de comprovar que tenia les dues ales ferides.

El Gran duc és l’au rapinyaire nocturna de majors dimensions que habita a la península Ibèrica. Les seves ales, de punta a punta, poden arribar a fer 170 centímetres i això fa que capturi preses grans, com rates, conills o guineus petits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.