La caiguda d’una pedra pel forat de l’escala ha provocat aquest dimarts a la tarda una falsa alarma en l’immoble situat al número 29 del carrer Montcada, al nucli antic de Tortosa. Els veïns han sentit cap a dos quarts de cinc de la tarda un fort soroll que han atribuït erronàmient al possible ensorrament d’una paret interior de les golfes de la casa.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 16.37 hores i hi han desplaçat tres dotacions, una de les quals equipada amb una autoescala. Un cop feta la inspecció exterior i interior de l’edifici no s’ha trobat cap afectació, segons ha confirmat l’Ajuntament de Tortosa que hi ha desplaçat els tècnics municipals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.