“Aquestes paraules són per donar unes càlides gràcies a tot el personal sanitari (infermers, infermeres, assistents, metges, metgesses…) de la 3a planta de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Ells van cuidar d’en Rómulo amb una mostra d’humanitat, tendresa i afecte, que no va inclosa al sou. Ens van demostrar que tot i estar en una situació surrealista de pandèmia, amb temor, estres i ràbia en el dia a dia, ells i elles van tenir la millor cura que el nostre pare, marit de la seva dona i avi dels seus néts, va poder tindre en les seves últimes setmanes. Ho van fer amb una mostra d’amor tendre, dolç i desinteressat impagable, jugant amb la complicitat de qui sap que està molt malalt.

Ell no tenia el virus, ell feia mesos que lluitava contra un càncer que se’l volia emportar. I ho va fer. El dia de l’art, el 15 d’Abril.

De tot cor, gràcies a tots i totes per cuidar-lo. I si us plau, cuideu-vos molt. Sou un tresor”.

Aquesta carta ens l’ha enviat Lluís Sala a la redacció de l’ebredigital.cat per donar les gràcies als treballadors de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que “van ajudar enormement el meu pare abans de morir”. “Degut al virus, no podem tornar a l’hospital a donar-los-hi les gràcies, i la meva familia i jo hem pensat que els hi podriem fer arribar el nostre caliu a través del vostre mitjà de comunicació”, ens ha escrit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.