Policia Local d’Amposta i Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre intervenen per rescatar un gos a la Partida Carlet que es trobava en nefastes condicions sanitàries i alimentàries. En el moment de la intervenció es trobava lligat, amb una cama trencada i sense menjar ni aigua potable.

L’actuació va desenvolupar-se gràcies a la informació facilitada per la protectora, la qual s’ha fet càrrec de l’animal per a la seva recuperació. La Policia Local d’Amposta adverteix que comportaments com el descrit poden comportar penes de tres mesos i un dia fins a un any de presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.