El Departament de Salut ha confirmat a les Terres de l’Ebre, set nous casos que eleven la xifra acumulada de contagis a 160. D’aquests, n’hi ha 33 d’hospitalitzats, deu dels quals deu es troben a l’UCI. No hi ha hagut cap èxitus durant la jornada, mantenint-se en onze casos que han perdut la vida per la malaltia.

Respecte a la demarcació del Camp de Tarragona ha confirmat el departament quatre morts més per coronavirus aquest dilluns a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 143 –onze a l’Ebre i 132 al Camp. Pel que fa als positius per coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 38 més i la xifra s’enfila als 1.512. Aquest dilluns hi ha 281 persones hospitalitzades –dues menys que diumenge. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat quatre morts i 31 casos nous, la qual cosa eleva a 1.352 la xifra acumulada de positius. D’aquests, 248 persones es troben ingressades, 59 de les quals a l’UCI.

Autor: