El cos de bombers del parc de Tortosa ha volgut tindre un record molt especial amb tots els cossos que estan a primera línia de la lluita contra el coronavirus: sanitaris, metges, enfermeres i enfermers, zeladors, membres de les ambulàncies, personal de llimpiesa, cossos de policia i mossos d’esquadra. A més han volgut tindre un record especial per als pagesos, ganaders, personal de neteja, personal dels supermercats, carnisseries, panaderies, transportistes, que estànt fent un esforç majúscul durant aquests dies de confinament.

Han volgut aprofitar per ensenyar-nos les instal·lacions del parc ensenyant-nos des de la zona de menjadors, l’aula de formació, el control central on reben totes les trucades i els avisos de servei i l’angar, passant pel recorregut per les fotos antigues que il·lustren les parets del parc mòbil, el petit museu o un dels primers cotxes antic que estiraven els caballs. L’homenatge, coincidint amb l’horari de les vuit del vespre, que es marca com l’horari en que tothom surt als balcons de casa a aplaudir i mostrar el seu recolzament a la tasca de tots i totes les professionals sanitàries del país que estan fent un esforç ingent i demostrant un compromís i una entrega més que lloable, han volgut sortir amb els seus cotxes fent sonar les sirenes en reconeixement d’aquesta entrega.

Dissabte ja van retre l’homenatge a la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa d’agraïment al treball dels sanitaris que estan fent amb els seus residents, gent gran d’alt risc en la malaltia de la Covid 19. Més de 80 professionals que cuiden dels 130 residents.

Estem sortint, en sortirem sense cap mena de dubte. Per això seguius quedant a casa!” han sentenciat com a missatge d’esperança cap a tothom.