L’empresa Ous Roig ubicada a Jesús (Tortosa) ha decidit fer una donació de 2.000 ous i divers material sanitari davant la pandèmia de la Covid-19 i  la greu crisi sanitària i social que s’està vivint  també a a les Terres de l’Ebre. En concret Ous Roig ha fet una donació d’ous i material sanitari per diferents hospitals i centres del territori a través de l’Institut Català de la Salut (ICS), s’han distribuït més de 2000 ous entre la Clínica Terres de l’Ebre, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Residència d’avis de la capital del Montsià; i material sanitari (EPIS) per l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Ous Roig, amb seu a Jesús, és una de les empreses alimentàries i ramaderes més importants del territori. Hi treballen de forma directa més de 150 persones, des de la fabricació de pinso per a consum de les seves gallines, fins a l’envasat, comercialització i distribució d’ous, passant per la seva producció a les granges. Ous Roig és la marca més reconeguda del seu sector en l’àmbit català i una de les més importants en l’àmbit espanyol, i destaca per la comercialització exclusivament d’ous de gallines criades en llibertat. Per Ous Roig el projecte “Gallines Felices” marca un compromís ferm per produir ous de la més alta qualitat, “i per apostar per una avicultura sostenible que va culminar l’any 2018 amb la posada en marxa de la granja ecològica de la Galera, essent l’explotació avícola de producció ecològica més gran del país. Disposa dels principals estàndards de qualitat com la IFS (International Food Standard) i certificacions d’Aenor de benestar animal“.