La Regió Sanitària ha confirmat aquest dijous  11 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 139 el nombre acumulat de persones infectades pel virus, de les quals n’hi ha 27 d’hospitalitzades (9 ingressades a la Unitat de Cures Intensives).  En aquesta jornada s’han donat cinc altes a domicili i a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta s’ha registrat la primera alta d’UCI cap a hospitalització. Aquest dijous no s’ha registrat cap defunció, per tant el número de morts es manté en 10.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.