L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha donat la primera alta d’Unitat de Cures Intensives (UCI) a una dona de 59 anys afectada  per coronavirus que hi estava ingressada des del passat 15 de març. La pacient continuarà a planta de l’hospital per tal de seguir el seu procés de recuperació. El personal sanitari del centre hospitalari l’ha ovacionat amb forts aplaudiments quan s’ha efectuat el trasllat.

Així mateix, s’ha donat l’alta domiciliària a la primera pacient que va ingressar per diagnòstic de COVID-19. Es tracta d’una dona que va ingressar el 10 de març a la unitat de medicina interna.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.