El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dilluns la mort de dues persones més per coronavirus (un dels casos és el de la germana de la Consolació de 96 anys d’edat) i 7 nous casos positius a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 94 el nombre de persones infectades pel virus, de les quals n’hi ha 26 d’hospitalitzades (9 ingressades a la Unitat de Cures Intensives). Pel que fa a les defuncions, el nombre total és ara de quatre.

D’altra banda, durant aquest dilluns l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha donat l’alta dos pacients ingressats per Covid-19.

Des que es van confirmar, el 13 de març, els primers casos de coronavirus a les Terres de l’Ebre –una unitat familiar integrada per cinc persones i una cirurgiana de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta–, les persones infectades no ha parat de créixer, especialment durant aquesta última setmana que ha disparat el numero de positius. Si dilluns, 23 de març, els casos confirmats només eren 25, en arribar a diumenge es van elevar fins a 87, un increment del 348% en set dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.