El sistema de salut Català ha habilitat un portal web on es pot consultar diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l’estat i l’evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori català. L’aplicació permet veure dades de tres tipus diferents.

La primera font mostra el nombre de casos positius identificats per àrees geogràfiques amb un mapa de Catalunya. El mapa permet seleccionar població per població i facilita el nombre de positius i la taxa estandaritzada per cada 100.000 habitants.

En la segona opció el portal es fa un anàlisi més detallat de dels casos positius amb l’evolució per dies i la relació amb l’edat i sexe de les persones segons cada Regió Sanitària. També permet consultar els resultats de les proves fetes per veure quantes s’han fet i si han estat positives o negatives.

 

Finalment, amb la tercera informació es poden veure el nombre de casos reportats pels usuaris mitjançant l’app STOP COVID19que permet fer un seguiment i vigilancia dels símptomes de la Covid-19 des d’un telèfon Android, iPhone o Ipad o directament des d’un navegador web.

Després dels 5 casos confirmats ahir a la residència de la Congregació de la Consolació de Jesús, a les Terres de l’Ebre, els positius de Coronavirus s’eleven ja als 73.